Catalog

Home/Catalog

Catalog pavaje

CATALOG PAVAJE HOCMAN

Pavaje Hocman are ca obiect principal de activitate, înca din anul 1998, producția și comercializarea de pavele, dale, borduri, elemente placări exterioare, elemente de gard, capace stâlp, rigole de diferite dimensiuni. Acest catalog de pavaje conține produse pentru toate gusturile. Pentru orice informații vă rugăm să ne contactați!

Pavaje Hocman face parte alături de Travertin Decor și Hocman Stone Production, din grupul de firme S.C. Noane Hocman Company cu sediul in Loc. Hidișelul de Sus nr. 301/A. Pavaje Hocman are ca obiect principal de activitate, înca din anul 1998, producția și comercializarea de pavele, dale, borduri, elemente placări exterioare, elemente de gard, capace stâlp, rigole de diferite dimensiuni. Experiența de peste 20 de  ani de activitate, a permis ca S.C. Noane Hocman Company S.R.L. să dezvolte un pachet foarte larg de servicii, pentru a întâmpina orice necesitate a dumneavoastră privind amenajarea cu pavaje. Produsele noastre asigură în primul rând exigențele clienților noștri. Indiferent de forme și culoare pavelele, dalele și bordurile asigură exploatarea oricărui tip de spațiu: cu trafic redus sau ridicat, cu necesități și destinații variate. Acestea le puteți achiziționa din Hidișelul de Sus Nr. 301/A. Jud. Bihor. Tot din cadrul firmei noastre puteti achizitiona și o gamă diversă de materiale de construcții.
Așteptăm cererea dumneavoastră de ofertă pentru: pavaje, borduri, elemente placări exterioare, capace, rigole de scurgere, gard din beton.